Let op! Wegens omstandigheden is het inloopspreekuur podotherapie van 24 juni 2022 verplaatst naar 1 juli 2022.

Podotherapie

Je voeten zijn de fundering van je lichaam en brengen je overal heen. Wist je dat je in je leven zo’n 4 keer de wereld rond loopt? Daarom is het belangrijk je voeten goed te verzorgen. Een podotherapeut kan je daarbij helpen. Hij of zij behandelt mensen met voetklachten en klachten die ontstaan door een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon. Je kunt dan denken aan (pijn)klachten aan je voeten, heupen en rug. Vooral als je diabetes of reuma hebt is het belangrijk de podotherapeut raad te plegen, ook al heb je niet direct klachten aan je voeten.

Inloopspreekuur

Zonder afspraak eens advies van de podotherapeut? Olthuis Schoenen Heerde organiseert regelmatig een inloopspreekuur onder leiding van podotherapeute Nicolle Klink. Tijdens dit inloopspreekuur kun je geheel vrijblijvend je vragen stellen aan deze gediplomeerde podotherapeute van Innofeet.

Het volgende inloopspreekuur vindt plaats op vrijdag 1 juli van 15.00 tot 16.30.  Er zijn 9 tijdsloten van 10 minuten beschikbaar. Bel om te reserveren naar 0578 – 69 60 01, of vul hieronder het boekingsformulier in.

Afspraak maken