Toont alle 2 resultaten

Filters

Toont alle 2 resultaten

39 (EU) / 6 (UK)
41 (EU) / 7 (UK)

Nimco dames sneaker blauw

279.95
38.5 (EU) / 5.5 (UK)
39 (EU) / 6 (UK)
40 (EU) / 6.5 (UK)

Nimco dames sneaker off white

289.95

De collectie van Nimco (by Xsensible) is zorgvuldig ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met gevoelige voeten, waaronder diabetici en reumapatiënten. De schoenen in deze collectie bieden aanzienlijk meer ruimte dan conventionele schoenen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse voettypen die extra ruimte nodig hebben.

Wat maakt deze schoenen zo uniek?

Deze schoenen zijn specifiek ontworpen om te voorzien in de behoeften van mensen met diabetes of reuma, die schoeisel nodig hebben dat optimale bescherming biedt aan hun gevoelige voeten. De speciale leestvorm zorgt voor een perfecte pasvorm en biedt voldoende ruimte om de kwetsbare voorvoet te beschermen tegen drukplekken. Bovendien is er nauwlettend op toegezien dat er geen stiksels of naden zijn op plekken die eventuele irritaties aan de voeten kunnen veroorzaken.

Deze schoenen zijn uitgerust met een uitneembaar kurk-lederen voetbed en een ruimtezool van kurk. Als deze worden verwijderd, ontstaat er extra ruimte om een individueel voetbed (inlay of steunzool) te plaatsen.