Update 25 maart 2020

Hattem, 25 maart 2020

Lieve klanten,

Omdat we begrijpen dat jullie op dit moment niet naar de winkel kunnen of willen komen, hebben we onze site getransformeerd naar een volledige webshop.
Dit betekent dat jullie de schoenen online kunnen bestellen en afrekenen via iDeal. Woon je in een straal van ongeveer 10 kilometer rondom Hattem, Heerde of Epe bezorgen we de schoenen gratis bij je thuis. We doen dit uiteraard geheel contactloos. Woon je iets verder uit de buurt, dan sturen we je bestelling op met PostNL. We rekenen hiervoor €4,95 verzendkosten.

Dit zijn nogmaals erg zware tijden voor de horeca en detailhandel in onze omgeving. Mocht je iets online willen bestellen, willen we jullie meer dan ooit vragen dit zoveel mogelijk bij de lokale winkeliers en ondernemers te doen. We hebben jullie steun heel erg hard nodig!

Let goed op elkaar en lieve groet,

Team Olthuis Schoenen

 

Hattem, 16 maart 2020

Lieve klanten,

Via dit bericht willen we jullie informeren over de maatregelen die we hebben getroffen tegen het virus COVID-19.

Op dit moment zijn onze winkels nog gewoon open tijdens de normale openingstijden. Indien er geen nieuwe maatregelen door de overheid worden getroffen, zullen we ook geopend proberen te blijven. De winkels draaien met minimale bezetting en onze medewerkers houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Zo wassen we extra vaak onze handen, houden we oppervlakten als de toonbank schoon en houden we afstand van elkaar en de klanten.

Uiteraard hopen we jullie nog wel te zien in de winkels, de nieuwe collectie is binnen en we blijven enthousiast deze aan jullie te mogen laten zien. Mochten jullie niet langs kunnen of willen komen, wees dan van harte welkom op onze website. De afgelopen dagen hebben we de nieuwe producten zoveel mogelijk online gezet. Je kunt schoenen reserveren via onze website, maar in (telefonisch) overleg kunnen we ook versturen of bezorgen.

Dit zijn moeilijke tijden voor alle ondernemers in onze regio. De horeca en detailhandel worden zwaar getroffen. De lokale winkeliers vragen jullie steun door in de fysieke winkels te winkelen of online te bestellen op de websites van de lokale ondernemers.
Laten we goed naar elkaar omkijken en hopen op betere tijden.

Hartelijke groet,

Team Olthuis Schoenen