Xsensible Stretchwalkers, de meest comfortabele schoenen ter wereld

Al ruim 3 jaar maakt Olthuis Schoenen veel klanten blij met een unieke schoen: de Stretchwalker. Wij bieden één van de grootste collecties schoenen en sandalen van Xsensible Stretchwalker in Nederland en zijn premium dealer van het merk. De Stretchwalker is bijzonder door het unieke balanspunt (het bekende ‘blokje’) en stretchleer. Heb je klachten als hielspoor, een actief beroep of wil je gewoon lekker lopen, de  Stretchwalker is een ideale schoen.

Uniek balanspunt

De Xsensible Stretchwalker is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van comfortschoenen. Het is een stijlvolle schoen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt is gebaseerd op de traditionele Japanse sandaal en zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Wanneer men last heeft van een hielspoor of een peesontsteking, kan het balanspunt voor aanzienlijke verlichting en verbetering zorgen.

Stretchleer

Elke schoen van Xsensible beschikt over Xsensible Inside®, een gepatenteerd stretchleer. Dit echte leder rekt 70% in de breedte en slechts 30% in de lengte. Ideaal, want gedurende de dag zetten onze voeten langzaam iets uit. Dankzij de 70% rek in de breedte blijven uw schoenen tóch heerlijk aanvoelen, de hele dag door. Tegelijkertijd garandeert de beperkte rek in de lengte een optimale pasvorm.

Leer met een geheugen

Behalve flexibel is Xsensible Inside® stretchleder ook heel sterk. Uit diverse testen is gebleken dat het stretchleer zelfs na 50.000 voetstappen altijd weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. De schoenen voelen aan als een tweede huid en vormen zich direct naar de voet. Bovendien ademt het stretchleer van nature en zorgt het voor een comfortabele temperatuur.