De ontwerpers van Fitflop hebben een missie: de meest comfortabele slippers ter wereld te maken! Als je het ons vraagt, is dat zeker gelukt. De zolen van deze slippers zijn speciaal ontwikkeld door biomechanische wetenschappers, waardoor elk onderdeel van de zool de voet optimaal ondersteund en genoeg demping geeft. Fitflop slippers zijn bij uitstek geschikt voor mensen met voetklachten en (met name) hielspoor. De slippers ontlasten je voeten dermate dat de meeste mensen geen last meer hebben van een hielspoor wanneer ze op deze slippers wandelen.

Wij verkopen onder andere het traditionele Fitflop model Lulu in verschillende kleuren en varianten. Ook verkopen we de Fitflop iQushion slippers, een op het oog normale strandslipper met een fantastisch ergonomisch voetbed.

Je kunt gemakkelijk online kijken of je een paar Fitflop vindt dat bij je past. Via de knop ‘reserveren’ kun je vrijblijvend een paar reserveren in onze winkels in Hattem, Heerde of Epe. Je bent dan van harte welkom het paar te komen passen.

Toont alle 7 resultaten

Filters